Kovin on ollut kiireistä tämä helmikuun alku! Toissa viikonloppu meni minun osalta vielä ihan pipariksi, sillä olin perjantain ja koko viikonlopun mahataudissa, yök. Valokuvia ei tähän hätään löydy (niitä on kyllä otettu), sillä kamera unohtui eilen raksalle ja uusia kuvia ei ole siirretty koneelle ihan hetkeen.

Ensi viikon lauantaina olisi tarkoitus muuttaa! Paljon on vielä hommaa, vaikkakin edistymisen tahti on huima. Toissa perjantaina meille toimitettiin kodinkoneet ja viime maanantaina saapuivat kaikki kalusteet. Kalusteasennuksesta meillä pidettiin viime keskiviikkona koulutus. Koulutuksen aikana saatiin kasattua/asennettua kaikki liukuovikaapistot sekä molempien vessojen kalusteet. Keittiöön asennettiin alakaapistojen rungot. Mikan kanssa ahkeroitiin sitten viime viikko ovien, saranoiden, tasojen, yläkaappien, välitilan ym. kanssa. Olin viikonloppuna reissussa, mutta onneksi Anita ja Esa tulivat Mikan kaveriksi lauantaina. Paljon olivat saaneet taas tehtyä. Eilen oltiin Mikan kanssa iltapäivästä sitten vielä yhdessä ja myöhään iltaanhan se taas meni. Viime viikolla unta on tullut maksimissaan n.6h/yö. Univelkaa alkaa siis olla aika paljon, mutta minä en kyllä meinaa silti malttaa lähteä illalla raksalta pois. Nyt kun muutto on niin lähellä niin haluaisi vain tehdä mahdollisimman paljon valmiiksi.

Vielä puuttuu tapettia 4 seinältä sekä listoja. Osa huoneista on kyllä lähestulkoon valmiita, mutta joistain puuttuu vielä tapettia ja listoja. Kalusteita asentaessa, kantaessa ja muuten vain touhuillessa on tullut pieniä jälkiä, joita täytyy sitten paikkailla. Mutta jos vaikka odottaisi tuon muutonkin vielä ja paikkaa sitten sen mitä tarvitsee, sillä muutossakin voi niitä kolhuja ja naarmuja tulla.

Tänään on raksalla käynyt putkimies laittamassa loput hanat ym. asennukset kuntoon. Myös sähkäri oli tänään hommissa ja tulee jatkamaan huomenna loppuun. Sitten onkin talo IV-venttilejä, niiden säätöä ja PILPin kytkemistä vaille valmiina. Muuttotarkastuskin on tilattu ensi viikolle. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja IV-asiat on kunnossa!!! Talonumerokin on ostettu, se tosin odottaa vielä paikalle laittoa. Tällä viikolla olisi tarkoitus nyt tapetoida ja listoitella, sillä viikonloppuna pitäisi alkaa tekemään loppusiivousta. Äiti tulee onneksi viikonloppuna apuun, sillä täytyyhän meidän pakata tavaratkin. Jonkun verran ehdin jo perjantaina aloittaa pakkaamista, mutta kun ei kotona ehdi olla niin apu tulee kyllä todella tarpeeseen!

Marko kävi juuri hakemassa avaimen ja meni laittamaan laminaattia lattiaan. Sitten on kaikki lattiapinnatkin valmiit. Viimeksi kun rempattiin asuntoa niin saatiin eteisen laminaatti laitettua muuttoaamuna. Ollaan siis todella hyvässä vaiheessa muuton suhteen verrattuna edelliseen projektiin! :)

Nyt täytyy alkaa täyttämään talokansiota muuttotarkastusta varten!

-A-