Viime viikko oli kaiken kaikkiaan erittäin tehokas edistymisen kannalta! Saatiin viikonlopuksi Santtu ja Marko apuun, joten hommat edistyivät todella paljon. Mikan kanssa oli autotallia tehty jo viikolla siihen malliin, että katto oli villoitettu loppuuna, oven yläosaan oli laitettu hyörynsulkumuovit ja ne oli teipattu. Mika ja Marko aloittivat sitten autotallin katon levytyksen. Homma eteni suunnilleen puoleen väliin, joten hieman riittää vielä työtä ennen kuin se siltä osin on valmis. Mika sai lainaan nostotelineen, jolla levyt sai nostettua kattoon. Oli kyllä kätevä apuri, vaikka hieman jumissa olikin. :)

Santtu ruuvaili väliseiniin lisää ruuveja niihin kohtiin, joista levyjä ei oltu vielä kunnolla kiinnitetty. Santtu teki myös loput koolaukset kattoon sinne, mistä ne vielä puuttuivat. Paljon oli myös muuta sellaista "pientä" puuhaa, jota Santtu ehti päivän aikana tehdä! Minä puolestaan tein (taas) uuden aluevaltauksen ja aloin tasoittelemaan seiniä kittaamalla ruuvien kohtia.

Suurin ja painavin projekti osui lauantaille kun piti saada PILP:pi sisälle. Saatiin tähän projektiin apuun myös Janne, Anni ja Aija. Miehet hoitivat suurimman ja painavimman osuuden, me naiset oltiin apuna pienen, mutta tärkeän hetken ajan kun työnneettiin pilppiä lankkuja pitkin sisään! :) Ei ollut neljä miestä yhtään liikaa pilpin siirtämiseen, mutta hienosti saivat miehet pilpin sisään roudattua. Apuna oli nokkakärrit, mutta kyllä näytti silti todella raskasta puuhaa olevan! Huomattiin pilppiä laatikkosta purkaessa, että kuljetuksen jossain vaiheessa on joku trukilla ajanut suoraan sitä päin. Alaosan peitelevyyn oli tullut aika kiva lommo, ihan selvä trukin piikin jälki. Onneksi jälki tosiaan on levyssä, jonka sai irti ja joka on helposti vaihdettavissa. Reklamaatiota pukkaamaan siis vain..

Eilen käytiin Mikan kanssa laittamassa keskuspölynimurinputkia väliseiniin ja välipohjaan. Putket on nyt melkein valmiina, vain asennus tekniseen tilaan on jäljellä. Se tehdään sitten kun pilppiasentaja on tällä viikolla käynyt asentamassa pilpin ja tuloilmayksikön. Nähdään sitten paremmin mihin kohtaan imuri laitetaan.

-A-