Kävin tänään raksalla ja siellä oli tapahtunut tosi paljon tällä viikolla, ihan yllätyin! :) Maanantaina käytiin rautakaupassa ja vietiin tavaraa raksalle ja tiistaina kävin kyllä tekemässä lumitöitä, joten keskiviikon ja torstain aikana on tapahtunut tosi paljon. Saunassa on nyt lauteet suurimmaksi osaksi kasattuna. Niitä jouduttiin hieman muokkaaman, mutta niistä tuli tosi hyvät! Kylppäri ja kodinhoitohuone ovat nyt laatoitusten ja silikoonien osalta valmiit! Marko kävi laittamassa karmit paikoilleen ja Mika on saanut tehtyä yli puolet ikkunoiden sisäsmyygeistä.

Tänään tuli muurari pinnoittamaan takkaa. Tänään oli hänellä tarkoitus tehdä pohjakerros ja huomenna pintakerros ja luukkujen asennus loppuun. Takkakin valmistuu siis huomisen päivän aikana! Huomenna ja sunnuntaina on meillä ohjelmassa kenties tapetointia, mutta Mika ainakin listoittaa ja minä siivoan. Siinähän se meneekin viikonloppu taas rattoisasti! :)

Vuokrasopimus on nyt irtisanottu ja muutto tapahtuu helmikuun viimeinen viikonloppu! Kuukausi aikaa saada siis koti muuttovalmiiksi. Jos jotain jää vielä kesken niin tehdään sitten valmiiksi kun on muutettu. Mitään isompaa ei kuitenkaan pitäisi olla enää siinä vaiheessa jäljellä, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan! Onneksi yksi ystävä tarjoutui majoittamaan meidät heille, jos jostain syystä ei päästäkään ensi kuun lopussa vielä muuttamaan. :) Hurjalta tuntuu, että kohta pääsee oikeasti muuttamaan meidän omaan, itse rakennettuun taloon!!!!

-A-