Tänään oli sähkömiehet käyneet vetämässä sähköjohtoja ja kaapeleita. Päivän aikana talostamme oli tullut viidakko! Ihan järkyttävä määrä menee johtoa yhteen omakotitaloon!!!! :) Muutaman pistorasian paikkaa oli pitänyt vaihtaa kun väliseinärungot olivat juuri siinä kohdalla. Teknisessä tilassa lattiavalusta tuleva sähköjohtoputki on jäänyt sen verran kauaksi seinästä, että meidän pitää rakentaa pieni uloke/kotelo seinään, jotta saadaan sähkökaappi siihen kiinni. Saunassa täytyy mittailla etäisyyksiä ja miettiä tarkasti kiuasvalintaa ja tarkistaa, että turvaetäisyydet jää riittäväksi.

Sähkösuunnitelmaa ei kenenkään kanssa ehditty missään vaiheessa "puhua läpi" eikä siitä itse osannut todella tarkkaan lukea, joten nyt meillä on ulkoseinässä sähköt valaistua talonumeroa varten. Sellaista ei todellakaan ajateltu laittaa, joten ratkaistaan asia varmaankin vaihtamalla yksi pystypaneeli. Saa nähdä tuleeko sitä nyt syksyllä tehtyä. Voi olla, että jää kevääseen ja tehdään se vaihto ennen kuin maalataan talo toiseen kertaan.

Huomaan olevani todella paha pilkunviilaaja, mikä ärsyttää välillä itseänikin todella paljon! Tiesin kyllä jo aiemmin, että olen pilkunviilaaja, mutta nyt jotenkin kaikki korostuu kun kyseessä on oma talo ja haluaisi, etä kaikki olisi täydellistä (järkyttävää kyllä!) ! Tekee tämä projekti minulle todella hyvää kun ei voi saada kaikkea heti ja on PAKKO opetella sietämään epätäydellisyyttä isommassa mittakaavassa niin itseltä kuin muilta. Niin että kiitos ja anteeksi vaan kaikille ihan tasapuolisesti! ;D

-A-