Viime päivityksestä on hurahtanut taas hetki! Aika haipakkaa olikin meno tuossa ennen joulua. Viikonloput aherrettiin raksalla ja tehtiin pitkää päivää. Iltaisin viikolla ei juurikaan ehtinyt käydä kun oli muita velvotteita ja menoja. Saatiin kämppä kuitenkin siihen malliin ennen joulua, että siellä oli kaikki pohjamaalattuna hyvinvointihuonetta ja pientä eteisen pätkää lukuun ottamatta. Kodinhoitohuoneeseen saatiin laitettua lasikuitutapetti, joka odottaa nyt pintamaalia.

Saatiin haettua lauteet viime keskiviikkona. Myös saunan paneelit haettiin samaan syssyyn. Ennen joulua tulivat myös Gustavsbergin hanat ja pytyt. Suihkusekoittajat olivat tulleet muuta kuin piti, joten ne täytyy vaihtaa. Laatat on myös haettu suurimmaksi osaksi. Huomenna on varmaan loput lattialaatat tulleet, joten ne täytyy vielä hakea. Tapetit tilattiin myös ennen joulua ja ne tulivat myös ennen joululomalle lähtöä.

Nyt on ensi viikolla meillä molemmilla lomaa kun Mikakin sai välipäivät vapaata! Tultiin päivällä Kuopiosta joulunvietosta ja otettiin samalla "Mummu" mukaan, joten huomenna suunnataan koko konkkaronkka raksailemaan! Jussi on tulossa välipäivinä laatoittamaan kylppäriä ja meidän olisi tarkoitus saada maalattua mahdollisimman paljon. Mika aloittelee myös katon panelointia. Muutamia apureita on muitakin tulossa, joten toivottavasti on tehokas viikko tulossa!!

Tähän loppuun vielä uusimmat kuvat joulukuun alusta.

-A-

Tietääpähän minä vuonna on rakennettu ja sauna tehty. :)

HIEMAN pölyistä hiomisen jälkeen.. :)

Käytävä maalattuna.

Vierashuone maalattuna.

Keittiö pohjamaalattuna.

Olkkarin ja keittiön välinen seinä pohjamaalattuna.

Olkkarin seinät pohjamaalattuna.

Kodinhoitohuone pohjamaalattuna.

Tapettinäyttely. Valituksi tulivat 1., 3., 4. ja 5. vasemmalta. Lisäksi yhteen huoneeseen on tulossa tapetti, jossa on harmaan ja valkoisen lisäksi jopa hieman vihreää! ;D