Kylläpä saatiin paljon aikaan tänä viikonloppuna! Perjantaina ei tosin oltu ollenkaan raksailemassa, sillä Mika oli myöhään töissä ja sen jälkeen lähdettiin käymään kaupungissa syömässä piiiitkästä pitkästä aikaa. Käytiin vähän juhlistamassa Mikan synttäreitä, jotka oli siis tänään.

Eilen käytiin päivällä ensin RTV:llä ja Tourutornissa katsomassa tapetteja. RTV:llä oli eilen kaikki varastotapetit -50%. Sieltä löydettiin yksi kiva malli, jota ostettiinkin sitten 10 rullaa. Tarkoitus olisi tapetoida sillä olkkarin ja keittiön välinen pitkä seinä. Samaa tapettia laitetaan luulstavasti myös keittiökaappien yläpuolelle. Tourutornissa oli myös tapettiale, mutta sieltä ei tarttunut mitään matkaan. Löydettiin tosin tapettikirjoista muutama tosi kiva malli, mutta vielä ei mitään tilattu.

Käytiin eilen myös Mikan työkaverin raksalla kun haettiin sieltä levynostin lainaan. Heillä oli aika lailla samassa vaiheessa kuin meillä. Oikein kiva koti on myös heille tulossa.

Eilen ei siis kovin kauaa ehditty olemaan, mutta saatiin kuitenkin ihan kivasti aikaan. Vedettiin kaiutinpiuhoja ympäri kämppää (muutamaan paikkaan) ja levyteltiin vähän väliseiniä.

Tänään oli sitten superaherruspäivä! Mika laittoi muutaman ovenkahvan paikoilleen. Laitettiin loppuja rasioita kiinni ja minä villoitin saunan seinät. Levytettiin myös keittiön ja eteisen välinen seinä. Ja senkin villoitin tänään. Nyt on sitten silmät korvat täynnä villapölyä vaikka suihkussa on käyty. Nyt ei ole enää kovin montaa seinää levyttämättä, jee!

Ensi viikolla ei ehditä varmaan illalla juurikaan käymään kun meillä molemmilla on aika paljon iltahommia. Onneksi viikonloppuna sitten ehtii taas! :)

-A-