Heipparallaa vaan kaikille teille, jotka tätä blogia seuraatte. Kommentoida saa vapaasti ja terveisiäkin lähettää! :)

Talopaketti tuli reilu kuukausi sitten ja paljon on tapahtunut sen jälkeen! Katsoin juuri, että viimeisimmät kuvatkin on laitettu tänne reilu kuukausi sitten.. HUH! Arki on aika kiireistä kun töiden ohella käy iltaisin raksalla ja viikonloput menee siellä myös. Paljoa ei jää aikaa tietokoneen ääressä istumiseen ja tuo kuvien laittaminen tuntuu jotenkin ylitsepääsemättömän hitaalta..! Nyt kuitenkin täytyy päivittää tilannetta, sillä raksalla on tapahtunut niin paljon!

Tällä viikolla muurari kävi muuraamassa takan piipun. Mika oli koko päivän apurina samoin kuin näyttöä tehnyt muurarin poika. Aamulla olivat aloittaneet muuraamisen 8.30 ja illalla lopettelivat suunnilleen samoihin aikoihin eli n. 20.30. Todella hyvää ja siistiä jälkeä tuli! Kyllä voi olla tyytyväinen. Tänään oli iloinen yllätys kun kosteiden tilojen muuraaja oli käynyt ilmeisesti eilen illalla omatoimisesti hommissa! Sekin alkaa olla aika hyvällä mallilla. Maanantaina tulee sähkäri ja torstaina kattoturva- ja sadevesijärjestelmien asentaja. Väliseinät alkaa olla tosiaan aika hyvässä mallissa. Kohta pääsee niitä jo tasoittelemaan ja sitten pikku hiljaa jopa maalaamaankin...

Tänään käytiin Mikan kanssa laittamassa nurkkalautoja ja heti tuli ihan uutta ilmettä talolle! On todella motivoivaa kun pienilläkin asioilla saa hommaa ulkonäöllisesti suuren harppauksen eteen päin! Käytiin muuten eilen ja tänään vähän rautakauppoja kiertelemässä. Nyt on takka- ja leivinuuniluukut lyöty lukkoon. Takkaluukuksi tulee tämä

HTT 402 TAKKALUUKKU

ja leivinuuniluukuksi tämä.

HTT 432 LEIVINUUNINLUUKKU

Leivinuuniluukun pitäisi olla sellainen, että sinne mahtuu kinkkukin paistumaan! :)

Myös lattialaatat ja laminaatti löydettiin - vihdoinkin! Päädyttiin loppujen lopuksi niihin, mitä oltiin ihan aluksi katseltukin. Laminaatti tulee olemaan upofloorin Conference 547 Kirsikka Glaze eli aika vaalea, melkein valkoinen. Edellisen rempan yhteydessä laitettiin tumma laminaatti ja sittemmin totesimme, että siinä näkyy kaikki lika vähän liiankin hyvin. Nyt siis päädyttiin vaaleaan lattiaan. Vaalean lattiapinnan myötä saamme myös avaruutta taloon.

Lattialaatta tulee myös olemaan vaaleaa harmaata. Yleisiin tiloihin tulee 30x60 kokoinen laatta ja kylppäriin sitten 10x10 laatta. Aiemmin meillä oli myös kylpyhuoneessa tumma laatta ja siinä näkyi pöly todella nopeasti! Nyt siis "kokeeksi" vaaleaa laattaa. Ajateltiin tosin laittaa saumat vähän tummemmalla, jotta lika ja roiskeet eivät näy heti saumassa.

Laitan erilliseen päivitykseen kuvia, jotta tästä päivityksestä ei tule liian pitkää!

Kaikki apu raksalla edelleen todella tervetullutta! Vaikka pääsisit vain tunniksi tai kahdeksi niin siitä olisi meille todella iso apu. Teretulemas, hommia kyllä riittää niin miehille kuin naisillekin! :)

-A-