Talopaketin saapumisesta tulee huomenna kaksi viikkoa. Aikamoista haipakkaa on ollut nämä kaksi viikkoa! Minulla alkoi työt, joten lukuvuoden aloitus on vienyt rutkasti aikaa käytännönjärjestelyineen ja suunnitteluineen. Mika onneksi on ehtinyt ja jaksanut iltaisin mennä raksalle hommiin, ja olen minäkin sitten iltaisin mennyt jos olen vielä työhommien jälkeen ehtinyt. Viime viikonloppuna oltiin maalailemassa ja tällä viikolla on sitten laitettu iv-putkia välipohjaan. Kiitos jälleen kaikille apureille niin maalamiseen, iv-putkihommiin kuin muullakin tavoin osallistuneille!!!! Olette olleet iso apu!

Pystytysporukka on ahertanut talolla ja homma on nyt siinä vaiheessa, että ensi viikolla alkaa kattotiilien asennus. Ulkoverhoilu alkaa olla muutamaa lautaa vaille valmis, joten saadaan maalattua talo loppuun tässä aika piakkoin, toivottavasti! Tarkoitus olisi, että saataisiin maalattua ainakin kertaalleen kaikki nyt syksyllä, mieluiten toiseenkin kertaan. Jos ei ehdi toiseen kertaan maalaamaan niin jätetään se sitten ensi keväälle.

Viime viikolla kävi myös muurari ja suunniteltiin takka/leivinuunia. Pitäisi tulla nyt hyvinkin varaava takka, joten ei kun vaan talvella takka pöhisemään, ihanaa!!

Tässä vielä uusimpia kuvia projektin etenemisestä.

-A-

Aluskatteet asennettuna. Taavikin halusi tulla katsomaan miltä uusi koti näyttää!

Kattotuolit asennettuna

Talo ja autotalli

Takapihalta

Autotalli takaa

Iloinen raksailija valmiina asentamaan iv-putkia

Eka maalattu seinä! :)

Talo maalattu kertaalleen ympäri tukipuiden kothia ja päätykolmioita lukuunottamatta

Ulko-oven suojaamista. Piti saada tehtaalta rakennusaikainen reklamaatio-ovi mutta kun se oli unohtunut toimituksesta niin saatiin ihan uusi ovi! Toivotaan, että kestäisi hyväkuntoisena koko raksa-ajan niin voisi jäädä sitten tuohon paikoilleen ihan lopullisestikin!