Jos sunnuntai pitäisi pyhittää lepopäiväksi niin meidän talo ei valmistuisi ikinä! Oltiin eilen taas raksalla ja saatiin paaaaljon aikaan! Ensin piti hieman siivoilla kun jotenkin merkillisesti sitä roskaa vaan tulee ja tavaroita jää ties minne.. Mika rakenteli eilisen päivän aikana viimeisen puuttuvan väliseinän eli tuulikaapin ja eteisen välisen seinän. Se on muuten valmis, mutta kipsilevyruuvit loppuivat, joten toinen puoli on vielä levyttämättä. Minä hioin eilen vielä loppusilauksen vaatehuoneen ja makkarin seiniin ja maalasin ne. Nyt on siis 2 huonetta + vaatehuone pohjamaalattuna! Niihin voi nyt sitten alkaa asentaa kattopaneeleita. Sen jälkeen maalataan sitten lopullinen maali ja tapetoidaan. Tässä vielä kuvia eiliseltä:

Viimeinen väliseinä!

Eteisen väliseinä tuulikaapista päin

Makuuhuone pohjamaalattuna! Huom. pohjaamaali on kyllä valkoinen, vaikka näyttääkin tässä kuvassa jostain syystä ihan ruskealta :)

Makkarin seinät maalattuna, vaatehuone myös

Vaatehuone. Putken ympärille rakennellaan vielä kotelo ja vesiputki vedetään seinän läpi, jotta saadaan vesiposti pihalle.

-A-

P.S. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Meidän itsenäisyyspäivä menee yllätys, yllätys: raksalla. Illaksi tullaan kuitenkin kotiin katsomaan Linnan juhlia.