Tässä ensin muutama kuva meille maanantaina asennetusta sähköviidakosta:

Johtoa keittiön / khh:n katossa.

Olkkari ja hyvinvointihuone.

Keittiön ja eteisen välinen seinä.

Ja nämä kaikki ovat tulossa sähkökaappiin, kunhan vain ensin saadaan rakennettua se pieni kotelo. Nyt meillä onkin hyvin aikaa laittaa myös lasikuitutapetti ja maalata seinä ennen kuin asennetaan sähkökaappi - loppu hyvin, kaikki hyvin siis! :)

Kylppäristä, seinätkin lähes valmiit!

Mika kävi teippailemassa höyrysulkuja kuntoon, minä kävin kuvaamassa ja lähdin tanssitunnille. Pitäähän ihmisellä harrastuksia olla vaikka rakentaakin.. :)

 

Tänään meillä kävi Vesivekiltä väkeä asentamassa rännit, syöksyputket sekä kattoturvatuotteet! Kylläpä näytti taas enemmän "oikealta talolta"! :) Hyvää työtä olivat tehneet ja kaikki tehty suunnitelmien mukaan, ihan niin kuin pitikin!

Tässä muutama uunituore kuva:

Autotalli / -katos

Näkymä naapuriin talon ja autotallin välistä.

Etukuistilta.

Näkymä takapihan terassilta. Nyt on kattoturvatuotteet kohdillaan!

Takapihalle laitettiin tuollainen sadeveden keruuventtiili. Siihen saa laitettua putken (pitkän tai pätkän) ja sen sitten johonkin astiaan / saaviin ja näin ollen saamme sadevedestä kukkienkasteluvettä. Näppärää!

 

 

Tästä pääsee sitten kapuamaan tarvittaessa katolle.

Vähän epätarkka kuva, mutta käytiin tänään asentamassa sokkeliin seulaverkkoa, että ei pääse jyrsiät tai muutkaan elukat kiipeilemään talon rakenteisiin!

Myös muurari oli käynyt tänään tekemässä muotit kylpyhuoneen kulmien valua varten. Alaosa valetaan, jotta vesiputket pysyvät paikoillaan ja yläosa tehdään sitten harkoista.

Tällaista tällä erää! Palataan :)

-A-