Hip hei, taasen on yksi viikko vierähtänyt ja yksi viikonloppu raksalla vietetty. Jälleen on tehty pitkää päivää, mutta itse ainakin huomaan sen, että nyt sieltä ei malttaisi millään lähteä pois kun alkaa tulla niiiiin valmista! Noh, ei tässä olekaan kuin enää 3 viikonloppua ennen muuttoa, HUI! Yhden viikonlopun olen tosin reissussa, mutta eiköhän sitä hommaa riitä minulle sillä viikolla ja Mikalla sekä viikolla että viikonloppuna. Pikku hiljaa pitäisi kai alkaa pakkailemaan myös tavaroita täältä vuokrakämpästä. Onneksi meillä on paljon tavaraa pahvilaatioissa vielä edellisen muuton jäljiltä. Pakattiin sillon erikseen sellaiset laatikot, joiden tavaroita ilman arveltiin tämä raksa-aika pärjäävämme. Hieman on niitä täytynyt tonkia tässä matkan varrella, mutta kyllä tuolla vaatehuoneessa hyvä pino valmiita laatikoita silti on! Täytyy käydä ne tarkemmin muuton jälkeen läpi ja heittää pois se mitä ei enää oikeasti tarvitse. :)

Tässä vielä kuvakavalkaadi tämän viikon aikaansaannoksista..

Putkimies kävi laittamassa pöntöt paikoilleen.

Myös suihkusekoittajat on nyt asennettuna.

Pesualtaan hana paikoillaan. Ensi viikolla putkimies tulee uudestaan tekemään vielä muutaman homman, jotka voi tässä vaiheessa tehdä. Ensi viikolla saadaan ainakin tekniseen tilaan käyttöveden jakotukki, joten sen jälkeen tästäkän hanasta tulee vettä ja pöntöt voi ottaa käyttöön, jee!

Mikan työkaveri kävi torstaina laittamassa saunan lauteita paikoilleen. On ollut kuulema ennen SunSaunalla töissä, joten lauteiden kavennus ja asennus sujui oikein näppärästi!

Käsittelin eilen loputkin paneelit, joten nyt on sauna lauteiden viimeistelyä, valoja ja kiukaan kytkemistä vaille valmis. Täytyy sinne vielä saunakaiuttimetkin asentaa, mutta ei ole paljoa enää jäljellä!

Marko kävi asentelemassa karmeja ja saatiin vessan ovikin paikoilleen! Huomattiin, että tuulikaapin ja eteisen välinen oviaukko tehtiin 9-ovelle, vaikka kuvissa oli siihen piirretty 10-ovi. Mika onneksi näppäränä poikana levensi oviaukkoa ja saatiin ovitilaukseenkin vaihdettua vielä 9-oven tilalle 10-ovi. Onneksi huomattiin tässä vaiheessa. Nyt sen sai siististi ja näppärästi tehtyä eikä tarvinnut alkaa ovienkaan kanssa venkslailemaan.

Mika asenteli viikonlopun aikana ikkunoiden sisäsmyygit.

"Minkä lista heittää, sen tetra peittää."

Timppa kävi perjantai-iltana ja lauantaina pinnoittamassa takan. Nyt on valmis ja HIENO!

Leivinuunin puoli.

Tänään rakenneltiin kehikko ja saatiin vaatehuoneessa oleva putki piiloon. Ensi viikolla putkimies vetää vestipostin ulos, joten sitten voidaan koteloida sekin.

Kasattiin sujuvassa yhteistyössä vaatehuoneeseen tulevat elfa-korit. Tultiin siihen tulokseen, että tällä ratkaisulla saadaan parhaiten hyödynnettyä vaatehuone. Lisäksi päälle tulee ylähylly ja toiseen päätyyn rekkitangot kahteen tasoon.

Tapetointia 2/6. Makkarin seinän viimeistelyä.

Ja makkarin seinä valmiina! Tuli aika kiva. :)

 

-A-