Tällä viikolla ei olla juurikaan ehditty käydä raksailemassa kuin parina iltana. Silloin käytiin hiomassa seiniä ja imuroimassa hiontapölyä. Jussi oli kuitenkin ollut ahkera ja käynyt torstaina tasoittelemassa seiniä!

Käytiin perjantaina hakemassa Sysmästä peräkärrillä uusi puukuorma, joten nyt riittää taas puuta takkaan. Eilen päästiin myös maalaamaan ensimmäisiä seiniä, jeeeee! Aloitettiin työhuoneesta ja se saikin eilisen illan aikana pohjamaalin pintaansa. Tänään luvassa on ainakin makkari ja kenties enemmänkin. Mika hioi eilen seiniä kun minä maalailin. Seinien hiominen menee kuulema v-mäisimpien raksahommien top3:n suoraan sijalle 2, heti välipohjavilloituksen jälkeen. Kyllä se seinien hiominen oli minunkin mielestä aika hanurista, minulla ei siihen hermot ja kärsivällisyys kovin pitkäksi aikaa riittänyt. Minä keskitynkin nyt sitten maalaamiseen. :) Seinät on tosin hiottu lähes kauttaaltaan, joten paljoa sitä hommaa ei ole onneksi jäljellä! Laitan tähän lopuksi vielä muutamia kuvia viime viikoilta.

-A-

Keittiön seinät pystyssä

Saunaan oli Jussi käynyt laittamassa alumiinipaperin

Saunanseinää

Tähän kulmaan tulee tummaa sisustuskiveä kiukaan taakse

Raksatonttumme oli käynyt yön aikana tasoittelemassa seiniä! Olipa kiva yllätys :)

"Mummu" tuli Kuopiosta käymään ja pääsi heti ruuanlaittohommiin :)

Kylppärin seinälaatat odottavat laatoitusta. Myös hyvinvointihuoneen ja kylppärin välinen ovi on hankittuna!

Primer levitetty kylppärin seiniin!

Tavarat kasattu näppärästi keskelle huonetta, jotta pääsee tasoittelemaan ja maalailemaan. Mika tosin ei löydä mistään mitään..

Eteisen seinät levytetty!

Mika asentaa lukkoa oveen.

Keittiön ja kodinhoitohuoneen seinät tasoitettuna

Kylppärin ja vessan seinät vesieristettynä.

Saunan seinät koolattuna ja nurkat mustattuna, ettei kuulla alumiinipaperi paneeleitten välistä.

Kodinhoitohuoneen pesuallas valettuna. Enää puuttuu altaan seinät ympäriltä. Tässä on sitten (toivottavasti) näppärä pestä Taavin kuratassut. :)

Työhuoneen seinät hiottu, valmiina maalattavaksi.

Siitä se ajatus sitten lähti.. :)

Maalauspuuhissa. Pipo tosin lähti päästä samantein kun tuli yllättävän kuuma..,

Valmista tuli, ja kylläpä näyttää heti ihan erilaiselta! Vielä pintamaali ja tapetti, katto ja lattia ja sitten onkin valmista!

Ilme kertonee kaiken?

Hieman pölisee..

P,S, On muuten aika hieno juttu todeta kuvia katsomalla miten paljon sitä onkaan saanut taas aikaiseksi muutaman viikon aikana! :)