Jahas.. Jospa sitä välillä laitettaisiin jotain päivitystä miehisestäkin näkökulmasta :)..

Viimeisimmästä päivityksestä on saatu keskuspölynimuri asennettua ja testattukin että kaikki kolme rasiaa toimii. Pieniä iloja kun jotain täysin valmista on käsillä :). Viime viikolla autotallin nosto-oven asentaja kävi pistämässä oven paikalleen. Aletaan saamaan autotalli siihen kuntoon, että saadaan siitäkin lämmin säilytystila tässä vaiheessa. Tarkoitus olisi rakennella se valmiiksi vasta tuossa keväämmällä sitten kun ollaan muutettu, keskitytään nyt vain taloon. Autotallin ja varaston oviinkin tuli uudet karmit tällä viikolla, kun sattui pakettitoimituksen mukana tulleet karmit olemaan väärät. Toisen karmin ja oven Marko ehti jo laittaa paikoilleen ja vasta sen jälkeen huomattiin että ne oli eriparia. Jännä homma kun ovilehdet oli karmeissa kiinni jo valmiiksi :)

Sain myöskin villoitettua autotallin välipohjan loppuun ja laitettua talon IV-putket reikäpannoilla kiinni kattotuoleihin..Eli puhallusvillan tilaus olisi edessä ensi viikolla. Sitä ennen pitää vielä tarkistaa yksi iv-putken liitos. Asentaja kävi laittamassa pilp:n ja iv-koneen paikoilleen ja ensi viikolla kytketään lattialämmitys päälle. Anni villoitti väliseinät niin pitkälle kun pystyi, nyt pitäisi alkaa asentelemaan väliseiniin toisenpuolen levyjä niin saisi aloiteltua tasoitusurakkaa.

Takkamuurarikin kävi polttamassa takassa ensimmäisen pesällisen, hienosti veti!

Kylppärissä on Jussi käynyt tasottelemassa seinät ja seuraavaksi pitäis siellä tehä katon alaslasku että saadaan aloiteltua vesieristäminen..

Viikko sitten perjantaina minulla meni raksalla niskat ihan totaali jumiin ja niskat on ollu niin kipeät että en oo viikkoon pystynyt tekemään mitään. Lisäksi siihen päälle vielä flunssa niin ei ole voinut muuta kuin sairastaa. Eilen kävin kiropraktikolla ja nyt alkaa niskakipu helpottamaan. Rupeaa olemaan jo melkoinen polte päästä touhuilemaan raksalle..Annillekkin tuli sopivaan saumaan tämä meikäläisen sairastelu kun on saanu tehtyä omia työjuttujaan rauhassa.

Katsottiin kodinkoneet keittiöön ja pyysin niille hinnat edustajalta, täytyy sanoa että melkoinen säästö tulee tälläisissä hankinnoissa kun pystyy hyödyntämään suoraosto mahdollisuuden tavarantoimmitajalta. Ompahan jotain hyötyä omasta päiväduunistakin raksailun suhteen. Eli meille tulee Gram:in kodinkoneet. Anni varmaan lisäilee niistäkin kuvia joskus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÄIVITYSTÄ -  Tällaiset kodinkoneet tulevat meidän keittiöön:

Jääkaappi

Kaappipakastin

Kalusteuuni

Induktiotaso

Liesituuletin

Astianpesukone

(lisätietoa koneista gramin sivuilta www.gram.fi)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Positiivista kuitenkin että vaikka itse siellä raksalla ei ole voinut  mitään tehdä viikkoon niin jotain on kuitenkin tapahtunut muiden toimesta :). Eikä tälläinen viikon tauko raksailusta tee muutenkaan pahaa.

-M-