Paljon on taas tapahtunut viime kerrasta! Ei näin kesällä näköjään kovin ahkerasti tule tätä blogia päiviteltyä kun on ulkonakin tuollainen ihana sää.. :)

Talon sekä autotallin täytöt on nyt saatu tehtyä. Putkimies kävi viime viikolla laittamassa käyttövesiputket sekä viemärit paikoilleen. 

Tuossa alla olevassa kuvassa vasemmalla on vessan putkistoa ja oikealla keittiön viemäri ja vesiputket. Mittailtiin hieman tuolla tontilla ja oltiin ihmeissään siitä, että näinkö kapeaksi tämä oli suunniteltu. Tuohon väliin on siis tulossa eteinen, johon pitäisi tulla veilä kaapit ym. ja väliseinät molemmin puolin myös. Kotona sitten piirustuksista katsottiin, että kyllähän siinä pitäisi olla tilaa vaikka kuinka. Mika soitteli sitten putkimiehelle, joka kävi tarkistamassa asian. Oli jostain syystä vahingossa mennyt tuo keittiön putki metrin vasemmalle siitä mitä piti. Asia kuitenkin korjattiin saman tien, joten ei ongelmaa sen kanssa. Kerrankin oli minun pilkun viilaamisesta jotain hyötyä! ;D

Alla olevassa kuvassa on tekninen tila, tai oikeastaan sen raakile vielä. Hyvin alkaa silti johtoa ja putkea siellä jo olemaan..

Täytöt alkaa siis olla pikku hiljaa kohdillaan, seuraavaksi vuorossa sitten styroxien laittoa. Sitten voikin paikalle tulla lattialämmitysputkien asentaja. Siihen päälle vielä raudoitukset ja lattian valu. Lattia valetaan tämän kuun loppupuolella, jee! Alakuvassa olevan montun kohdalle tehdään takan perustukset.

 

Paljon on pihakin muuttunut jo nyt tuosta kuvasta! Pihaan on laitettu styroxit ja sinistä eristettä. Myös korot alkavat olla pihan suhteen aika lähellä todellista. Piha alkaa suorastaan näyttää jopa pihalta, eikä rakennustyömaalta. (Kauneus on katsojan silmissä, tiedetään.. ) Harmi vaan, että ei olla muistettu ottaa kuvia uusista muutoksista. Täytyypä huomenna vaikka ottaa kamera mukaan jos ja kun menen laittamaan avuksi noita lattiastyroxeja.. :)

-A-